Assistent – Beschermingsbewindvoerder (32/36 uur)

FINDIEN is een jonge, innovatieve organisatie voor budget- en inkomensbeheer. We doen dat op basis van de overtuiging dat iedereen zo zelfstandig als mogelijk in staat zou moeten zijn, zijn eigen financiële huishouding te voeren. De kernwaarden van FINDIEN zijn: betrouwbaar, betrokken en samenwerken.

Findien Bewind is per direct op zoek naar een gedreven, assertieve hard werkende gezellige assistent bewindvoerders voor 32 tot 36 uur per week.

Als assistent bewindvoerder bied je volledige ondersteuning aan de bewindvoerder door:

Waar moet onze nieuwe collega minimaal over beschikken?

Arbeidsrelatie

Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd, waarbij het met goed functioneren al vrij snel kan worden omgezet naar onbepaalde tijd. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden om cursussen te volgen om je kennis en vaardigheden te vergroten.

We hanteren een marktconform pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij het salaris voor deze functie zal liggen tussen de € 1.933 en € 2.754 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Lijkt het je wat?

Heb je belangstelling en wil je meer weten over de functie neem dan contact op met P&O, op telefoonnummer 070 – 8 500 500. Ben je enthousiast over de functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? We ontvangen je brief en cv graag voor 20 maart 2019.

We ontvangen graag je brief en CV vóór 20 maart 2019.
Ons adres is Findien, De la Reyweg 530, 2571GN Den Haag